Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕ ΝΟΗΜΑ

ΖΗΤΩ Η 25 ΜΑΡΤΙΟΥ
Με μια πρωτοφανή ενέργεια το υπουργείο Εξωτερικών επιβάλλει τη ματαίωση των εορταστικών εκδηλώσεων που οργανώνονται στις ελληνικές πρεσβείες και προξενεία ανά τον κόσμο για λόγους... οικονομίας.
Σύμφωνα με εγκύκλιο η οποία στάλθηκε σε όλες τις ελληνικές διπλωματικές Αρχές του εξωτερικού με θέμα «Εορτασμός Εθνικής Επετείου από Αρχές Εξωτερικής Υπηρεσίας υπό παρούσα δυσχερή οικονομική συγκυρία», δίδεται εντολή να μην παρατεθούν οι καθιερωμένες δεξιώσεις για την 25η Μαρτίου. 
Λεφτά υπάρχουν και σίγουρα υπάρχουν αρκεί να κόψει ο πρωθυπουργός μερικά απο τα ταξιδάκια του!!!
 
ΒΟΥΔΙΣΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΟΜΠΑΜΑ
Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα είχε τις προάλλες συνάντηση με τον Δαλάι Λάμα στο Λευκό Οίκο, παραμερίζοντας τις προειδοποιήσεις της Κίνας ότι μια τέτοια συνάντηση με τον εξόριστο στην Ινδία θιβετιανό θρησκευτικό ηγέτη θα μπορούσε να βλάψει τις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών. 
Μετά από Μουσουλμάνος μας προέκυψε και βουδιστής ο Ομπάμα ..... κ. Χρυσοχοίδη

ΑΛΛΟ ΤΟ' ΝΑ ΚΙ ΑΛΛΟ Τ' ΑΛΛΟ
Ο πρόεδρος της Ελλάδος απο τα Ιωάννινα είπε το εξής ανεπανάληπτο  "ήμουν και εγώ μετανάστης" και "πολλοί Έλληνες ήσαν μετανάστες".
Φυσικά πρόεδρε ήσουν μετανάστης αλλά ποτέ όμως δεν υπήρξες ... λαθρομετανάστης!! Τεράστια διαφορά!

ΣΧΕΔΙΟ ΓΑΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: