Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

ΣΔΟΕ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ

Στα γραφεία της επιχείρησης παραγωγής αισθησιακών ταινιών «Sirina Productions» έκανε έφοδο, η Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων (πρώην ΣΔΟΕ), προκειμένου να διαπιστωθεί κατά πόσο το πορνό υλικό με πρωταγωνίστρια την Τζούλια Αλεξανδράτου, το οποίο κυκλοφόρησε στα περίπτερα σε DVD, είναι νόμιμο και εάν έχουν ακολουθηθεί όλες οι προβλεπόμενες από τον νόμο διαδικασίες.
Για τα μάτια του κόσμου φυσικά μιας και  το ελληνικό κράτος τα οικονόμησε αν σκεφτούμε ότι τα 200.000 αντίτυπα πουλήθηκαν προς 20 ε πλήρωσαν κανονικότατα το ΦΠΑ. Έτσι ο έλεγχος ήταν περισσότερο αν υπήρχαν και άλλα αντίτυπα!!
Βέβαια κράτος και ο Δ. Σειρηνάκης (ιδιοκτήτης της εταιρείας «Sirina Productions») λογάριαζαν χωρίς τους ..Πακιστανούς....
Η τσόντα λοιπόν της ΤΖΟΥΛΙΑΣ πωλείται πλέον στους δρόμους της Κισάμου, φυσικά και αλλού, προς 9 Ε και ...όπου βρούμε αγοραστή. Μαζί με τον Θεοδωράκη, τον Μουντάκη, το Βιολάρη, τον Ρουβά που κυκλοφορούν παράνομα σε CD πάρτε και μια μπουκαλάτη τσόντα της Τζούλιας!!!
Σε 7 λεπτά λοιπόν ο μάγκας από το Πακιστάν ή το Μπαγκλαντές που μάλιστα έχει και παρέα πούλησε σε παιδάκια 13-15 χρονών πάνω απο 20 αντίτυπα...το κράτος βέβαια απών όπως και ο αστυνομικός της γειτονιάς (κ. Χρυσοχοίδη) που μπορεί να κοντοστέκεται ...πάντα όμως αλληθωρίζει!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: