Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

«Θα πρέπει να μπορέσουμε να υποστηρίξουμε εκείνες τις αυτοδιοικητικές δυνάμεις, τους υποψήφιους περιφερειάρχες και δημάρχους, οι οποίοι εγγυώνται τη λειτουργία του «Καλλικράτη» στην πράξη, προκειμένου να κερδίσουν τις δυνάμεις που, με την εκλογή τους, θα ακυρώσουν στην πράξη τον "Καλλικράτη"», είπε με χαρακτηριστική άνεση ο κ. Ξυνίδης.
Δηλαδή όποιος πει το ναι στον Καλλικράτη ...αλλά όπως πάει στην κυβέρνηση...και στο ΠΑΣΟΚ, αυτός θα έχει και την υποστήριξη του ....κόμματος. Μετά μιλάμε για ανεξάρτητη αυτοδιοίκηση και νέα ήθη. Σιγά να μην άλλαζε το ΠΑΣΟΚ..μια απο τα ίδια ..ο αρεστός είναι αυτός που μας γλείφει ....αξιοκρατικά. Αυτός που δέχεται σαν το αρνάκι την πολιτική και κομματική επιρροή.
Το άλλο με τον ΤΟΤΟ το ξέρετε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: