Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

ΜΗΠΩΣ ΝΟΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;

“Νοσεί” το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων αφού από αύριο, Κυριακή, μένει χωρίς εφημερεύοντες γιατρούς, γενικούς χειρουργούς και νευροχειρουργούς. Όπως αποφάσισαν χθες οι γιατροί που πραγματοποίησαν γενική συνέλευση, χειρουργικά και νευροχειρουργικά περιστατικά δεν θα αντιμετωπίζονται στο Νοσοκομείο Χανίων, γι’ αυτό όσοι έχουν πρόβλημα θα πρέπει να απευθύνονται σε άλλα Νοσοκομεία της Κρήτης!
Μάλιστα από την Δευτέρα προοδευτικά και άλλες κλινικές του νοσοκομείου θα βγαίνουν εκτός εφημερίας με αποτέλεσμα πολλές ανθρώπινες ζωές να διατρέχουν κίνδυνο. Επιπλέον, οι γιατροί του Νοσοκομείου προχωρούν από την ερχόμενη Τετάρτη 16 Μαρτίου σε επίσχεση εργασίας.

Αυτά και άλλα πολλά γράφουν τα Χανιώτικα Νέα.... για την υγεία μας.
Αλήθεια τι έγιναν όλοι αυτοί που για 5 χρόνια έγραφαν και ξανάγραφαν ότι σε 100 μέρες όλα θα έφτιαχναν....μήπως το νοσοκομείο Χανίων ήταν έξω από τα πλάνα τους;
Ντροπή η μόνη λέξη που ταιριάζει, τώρα δεν έχει όπως άλλοτε και επισκέψεις ντόπιων βουλευτών ώστε να αναδείξουν περισσότερο το πρόβλημα, τώρα τουμπεκί ψιλοκομμένο!
 
Και συνεχίζει η εφημερίδα: Λόγω παντελούς αδιαφορίας της Ηγεσίας του υπουργείου Υγείας και της Ελληνικής κυβέρνησης από αύριο Κυριακή 13/3/2010 δεν εφημερεύουν Γενικοί Χειρουργοί και Νευροχειρουργοί στο νοσοκομείο Χανίων.Το λόγο οι πολίτες των Χανίων θα πρέπει να τον (ανα)ζητήσουν από τους τοπικούς Βουλευτάς και από την Ελληνική Κυβέρνηση".
Άιντε ντε μετά μας έφταιγαν τα λαμόγια οι κερδοσκόποι, άιντε ντε ξυπνάτε....αντί να κάνετε το γύρω του κόσμου σε 7 ημέρες (Πρωθυπουργέ μας) καλύτερα να κάνετε και καμιά βόλτα στην ενδοχώρα. Για καλύτερο τον βγάλαμε αλλά "τουρίστας" μας προέκυψε!!! Που είναι άραγε οι προπερυσινές και περυσινές δηλώσεις των πράσινων βολευτών για το νοσοκομείο;
Για να μην γίνω κακός απλά γράψτε στην αναζήτηση ....Νοσοκομείο Χανίων -ΠΑΣΟΚ και θα βρείτε πάνω από 25 σελίδες με θα ...τώρα πόσα έγιναν σε 6 μήνες είναι γνωστά ......!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: