Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

ΟΠΑ ....ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ..ΤΡΕΝΟ


Έξι γραμμάρια χασίς είχε στις αποσκευές του μαθητής, που βρέθηκε στα Χανιά, στο πλαίσιο της καθιερωμένης πενθήμερης εκδρομής των τελειοφοίτων του Λυκείου.
Όπως δήλωσε ο πλωτάρχης του Λιμενικού, Αντώνης Δασκαλάκης, το χασίς βρέθηκε στην κατοχή του μαθητή ύστερα από έλεγχο κλιμακίου της υπηρεσίας, στο λιμάνι της Σούδας, λίγο μετά τον κατάπλου του πλοίου της γραμμής. Ακόμη 10 γραμμάρια από την ίδια ουσία βρέθηκαν πεταμένα στο λιμάνι. «Εκτιμούμε ότι τα ναρκωτικά πέταξαν άλλοι μαθητές, όταν αντιλήφθηκαν τον έλεγχο», δήλωσε ο κ. Δασκαλάκης.
«Λυπηρά» χαρακτηρίζει τα φαινόμενα ο προϊστάμενος της Δ/νσης Β' θμιας Εκπ/σης Χανίων, Νίκος Βεστάκης. Όπως είπε, «σε συνεργασία με την περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης, αναμένεται να αποσταλεί σε όλα τα σχολεία ενημερωτικό έγγραφο, που θα αφορά τους ελέγχους».
Αργήσατε κύριε προϊστάμενε αργήσατε πολύ....... και μόνο με έγγραφα δουλειά δεν γίνεται, ούτε διορθώνεται ..κρίμα !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: