Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Τέλος στην αυθαίρετη εγκατάσταση κεραιών κινητής τηλεφωνίας σε ταράτσες κτηρίων. Με εντολή εισαγγελέα, οι ιδιοκτήτες σπιτιών που παρανόμως μισθώνουν τις ταράτσες τους για την τοποθέτηση κεραιών κινητής τηλεφωνίας θα οδηγούνται στο αυτόφωρο.
Μάλιστα σήμερα, ο εισαγγελέας έδωσε το παρόν σε επιχείρηση απομάκρυνσης κεραίας, σε κτήριο στη λεωφόρο δημοκρατίας, στο κέντρο του Ηρακλείου, κεραία η οποία ήταν κρυμμένη μέσα σε ντεπόζιτο.

ΧΑΝΙΑ
Την καταδίκη των 7 εκ των 8 κατηγορούμενων για τα επεισόδια που σημειώθηκαν την Τρίτη 9 Μαρτίου, στην πλατεία Χορτατσών στο κέντρο των Χανίων, αποφάσισε το μονομελές πλημμελειοδικείο της πόλης. Ειδικότερα, το δικαστήριο έκρινε ένοχο έναν 27χρονο από την περιοχή της Νέας Κυδωνίας για οπλοφορία και κατά συρροή απειλές και εξύβριση και του επέβαλλε ποινή φυλάκισης 38 μηνών χωρίς αναστολή.
Άλλοι τέσσερις εκ των κατηγορουμένων, ανάμεσα τους και ένας υπαξιωματικός του πολεμικού ναυτικού, κρίθηκαν ένοχοι για εξύβριση και απειλές κατά συρροή και τους επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 32 μηνών (στον υπαξιωματικό χωρίς αναστολή).

ΚΙΣΑΜΟΣ
Το πρώτο βήμα για την ίδρυση Εμπορικού συλλόγου πραγματοποίησαν οι επαγγελματίες της περιοχής.Τα πολλά προβλήματα φαίνεται ότι συσπείρωσαν τους επαγγελματίες βάζοντας τις βάσεις για την ανασύσταση του.Μάλιστα προχώρησαν και σε προσωρινό 9μελές Δ.Σ που το απαρτίζουν οι:
Χαιρετάκης Μιχάλη πρόεδρος
Πατεράκη Βαγγέλη αντιπρόεδρο
Μουντάκη Αντώνη γενικό γραμματέα
Κουτσουνάκη Νίκο ταμία    ... και τα μέλη
Ανουσάκη Γιώργο, Κακαουνάκη Γιάννη, Καμπουράκη Ξενοφώντα, Περαθωράκη Κατερίνα και Φιλιππάκη Κατερίνα!
Αντε και αργήσατε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: