Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

ΓΑΒΑΛΑΣ ...........

"Πρόκειται για γελοιότητες και συκοφαντίες που βγαίνουν σε βάρος μου για ακόμη μια φορά.
Δεν είναι κακό, ούτε απαγορεύεται να έχει κανείς μια μεγάλη παραγωγή σταφυλιών, από εκτάσεις που γνωρίζουν όλοι ότι διαθέτουμε. Ποιος δεν ξέρει την παραγωγή μας στο χωριό;» δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΑΣΗ κ. Μανόλης Γαβαλάς, απαντώντας στις καταγγελίες περί εικονικών τιμολογίων, σύμφωνα με τις οποίες ο ίδιος αλλά και στενό συγγενικό του πρόσωπο εισέπραξαν 285.000 ευρώ.
Μια καταγγελία, η οποία έχει δημιουργήσει από τη στιγμή της αποκάλυψης της μια κατάσταση εκρηκτική στην ΕΑΣΗ. Ηδη, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Ηρακλείου κ. Ζαχαρίας Σπυριδάκης, στο άκουσμα αυτής της πολύ σοβαρής, όσο και δυσάρεστης πληροφορίας, ζήτησε την παραίτηση τόσο του κ. Γαβαλά όσο και του γενικού διευθυντή της ΕΑΣΗ Γιάννη Χαλκιαδάκη, μέχρι να ξεδιαλύνουν τα πράγματα. Μέχρι δηλαδή ο κ. Γαβαλάς να προσκομίσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά, προκειμένου να αποδείξει την αθωότητα του και μέσα από δεδομένα και έγγραφα."Τόλμη

Χμ..χμ....χμ...... πολλές φωτιές στα μπατζάκια των αγροπατέρων τελευταία!!
Από την μια έχει δάσος, από την άλλη βιολογικά σταφύλια, από την παραπέρα κόντρα επιδοτήσεις ....
Άξιο προσοχής είναι οι δυο τεράστιοι κάμποι που όμως ..... πρέπει να έχεις "καλά" μάτια για να τους δεις.... ο κάμπος του Αποκόρωνα που φτάνει ως και την ....Σαντορίνη και ο μεγάλος κάμπος της Μεσαράς που κατά πολλούς φτάνει ως και την ...Λιβύη. Γ@μ@τ@ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: