Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

ΣΟΦΑ ΛΟΓΙΑ

"Η Ελλάδα έγινε «πρότυπο» για άλλες χώρες για το πώς πρέπει να αντιμετωπίσουν την οικονομική κρίση" Γ.Παπανδρέου .... ταρατατα-ταρα-τατα-ταρατατά γαμώ την ατυχία μου..... δεν μας φτάνει που μας κατά-χρέωσαν μας κοροϊδεύουν κιόλας... άκου να δεις εκεί πρότυπο. Αρά κάτι θα ήξερε ο Τενεσί Ουίλιαμς που είπε "Το μόνο πράγμα που είναι χειρότερο από έναν ψεύτη είναι ένας ψεύτης που είναι και υποκριτής" και φυσικά αν ζούσε ο Σααδή θα του έλεγε "Σκέψου πριν και μετά μίλησε. Σταμάτα δε, πριν σου πούνε «φθάνει»."
Ήδη με τα χθεσινά σοφά λόγια του κ. Παπακωνσταντίνου τα spreads πήγαν στα 700 και  στο χρηματιστήριο έγινε βουτιά  -6% με τον γενικό δείκτη να σταματάει στις 1696 μονάδες.....η ΝΔ φταίει ξέρω...ξέρω..το ξανάπαμε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: