Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

Σε κλείσιμο των Δήμων τους για δυο ημέρες διαμαρτυρόμενοι για το θέμα της καθαριότητας σκοπεύουν να προχωρήσουν περιαστικοί Δήμοι των Χανίων (Eλ. Βενιζέλου, Πλατανιά και Ν. Κυδωνίας), ενώ ανάλογες αποφάσεις αναμένεται να πάρουν το ερχόμενο διάστημα και άλλοι ΟΤΑ.
Οι Δήμοι δεν μπορούν να προσλάβουν μόνιμο προσωπικό αλλά ούτε και να αναθέσουν εργασίες καθαριότητας σε ιδιώτες εργολάβους με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα εν όψει και της τουριστικής σαιζόν όπως τονίσθηκε στο χθεσινό Δ.Σ. της ΤΕΔΚ.


Μήπως θα πρέπει να κλείσουμε και τον δικό μας μιας και με ένα άτομο δύσκολο να καθαριστεί όλο το Καστέλλι!!
Δυστυχώς τα πράγματα αντι να καλυτερεύουν όλο χειροτερεύουν. Μάλιστα αυτό θα αποτελέσει και ένα καλό προεκλογικό επιχείρημα για τους άλλους υποψηφίους δημάρχους, που θα διεκδικήσουν την έδρα. 

- Δεν επιτρέπεται η πρωτεύουσα να μην έχει βιολογικό, δεν επιτρέπεται η πόλη να μην έχει καθημερινή καθαριότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: