Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Η ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ

Ο Πρωθυπουργός δήλωσε από το Καστελόριζο: "Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη πορεία μια νέα Οδύσσεια για τον Ελληνισμό. Όμως πλέον ξέρουμε τον δρόμο για την Ιθάκη και έχουμε χαρτογραφήσει τα νερά..."
 Για καλό και κακό να και ο χάρτης με την πορεία για να μην ...ΧΑΘΕΙ!!!!
Όσο για τον όρο Οδύσσεια που  χρησιμοποίησε ο Γιωργάκης μόνο τυχαίος δεν ήταν..... αν σκεφτούμε πόσα χρόνια έκανε ο πολυμήχανος και παντογνώστης Οδυσσέας να βρεί την δική του Ιθάκη ; 
Χμ καλά κρασιά λοιπόν με τον νέο μας ...... καπετάνιο!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: