Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ

Έβαλαν φωτιά-λέει- σε Κινέζικο μαγαζί στα Χανιά......ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ Χανιώτες τώρα και τα αδέλφια μας οι Κινέζοι σας πειράζουν;
Εχθές στο Καστέλλι μας, κυκλοφορούσαν 5 Κινέζοι που πουλούσαν την πραμάτεια τους ανενόχλητοι .. μάλιστα έχουν πλέον και δικά τους μεταφορικά μέσα...... μόνο οι ταμειακές μηχανές λείπουν, αλλά το σωστό κράτος θα μεριμνήσει και γι' αυτό !!!
Φανταστείτε ένα Κρητικό να πουλάει τσικουδιά στους δρόμους του Μονάχου; Σε 5 λεπτά θα τον είχαν κάνει σκούπα ...εμείς εδώ όμως ......λυπόμαστε τους Κινέζους!!! 
- Τελικά ρατσιστές δεν είμαστε, αλλά μαλάκες καταντήσαμε !!!
Τα φάσκελα ανάποδα μας χρειάζονται !!!

1 σχόλιο:

REBET CAFE είπε...

Δεν ξερω ποιο μαγαζι καψανε αλλά προχθες βραδυ περνώντας απο τη λεωφορο Σουδας ειδα το παλιο εργοστασιο του Ασγουδακη γυρω το 1μισυ στρεμμα να ειναι Κινεζικο εμπορικο !! Διπλα λεω το αλλο Κινεζικο θα εκλεισε και θα μεταφερθηκε... μπααα... εκει κι αυτο !!
Απ'την αλλη το αλλο το μεγαλο στον Απολλωνα ηρθε ο ιδιος ο Κινεζος υπουργος εξωτερικων να κανει το deal για την ενοικιαση που περναει τα 3000 (μουπανε αλλα δε θυμαμαι...)
Προφανως δεν περνανε την ωρα τους, για αυτους η ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ειναι ζητημα ζωης !!!
Πρεπει να περνανε τα 50 τα Κινεζικα μαγαζια στα Χανια και αν ενας μαγκας μπορεσει να μετρησει τον κυκλο εργασιων, τζιρο, κερδος κλπ και δημοσιευσει τααποτελεσματα θα βαλουμε τα κλαματα !!!
Ολα ανοιχτα, ολα ξεμπαρκα...
Βεβαια ειναι και το αλλο... 40.000 Ελληνες βρισκονται στην Κινα και κανουν τους εμπορους. Προφανως λοιπον υπαρχει ενα δικτυο δεν ερχονται μονοι τους... τωρα ποιοι ειναι στο δικτυο τι και πως, ας τα βρουνε αυτοι που τους ψηφιζουμε ή μηπως ειναι κι αυτοι στο κολπο ;;

Επειτα μαγκια τους οι Κινεζοι και οι δικοι μας μεταπρατες να μπορουνε να εμπορευονται -με μετρο φυσικα- απο κει και περα ενα ΣΦΑΓΕΙΟ ρε παιδια στο Νομό να μη μπορουμε να φτιαξουμε για το μονο πόρο που μας εμεινε μαζι με τον τουρισμο,, την κτηνοτροφια !!!!!!!!!!
Που θα σφαζουμε στην Ολλλανδια ;;;