Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΑΣ

Η δημοσιοποίηση του χωροταξικού σχεδιασμού στο Υπουργικό Συμβούλιο, την Τρίτη 20 Απριλίου, δεν θα διαφέρει από αυτήν που βλέπετε παρακάτω.Ενδεχομένως να υπάρχει αλλαγή μόνο ως προς την κοινότητα της Γαύδου.
Δήμος 1: Ινναχωρίου, Κισσάμου, Μυθήμνης.
Δήμος 2: Αν. Σελίνου, Καντάνου και Πελεκάνου.
Δήμος 3: Βουκολίων, Κολυμβαρίου, Μουσούρων, Ν. Κυδωνίας και Πλατανιά.
Δήμος 4: Ακρωτηρίου, Ελ. Βενιζέλου, Θερίσου, Κεραμίων, Σούδας και Χανίων.
Δήμος 5: Αρμένων, Βάμου, Γεωργιουπόλεως, Κρυονερίδας και Φρε.
Δήμος 6: Σφακίων και Ασή Γωνιάς.
Δήμος 7: κοιν. Γαύδου.


Θα αλλάξει το χωροταξικό,  μόνο μετά από παρεμβάσεις βουλευτών και κομματικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ, δεν μπορεί αλλά δεν υπάρχει και άλλος λόγος. 
Εγώ βέβαια δεν βλέπω καμιά αλλαγή, μιας και έρχεται κουτί σε όλους !!
Εξάλλου τι ενδιαφέρει περισσότερο την κυβέρνηση αυτήν την στιγμή αλλά και τον Ραγκόυση ;
Φυσικά μόνο ο 4ος Δήμος του πίνακα μας, που είναι και το ζουμί της υπόθεσης! Σιγά να μην ενδιαφερθούν για τα δημάκια των 12.000 κατοίκων;

Δεν υπάρχουν σχόλια: