Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 20 Απριλίου 2010

ΣΑΝ ΚΑΙ ΟΥΛΑ ΜΑΣ

Επειδή το έγραψα δεν σημαίνει ότι είμαι και  ...γιατρός!!!!
Δυστυχώς σαν ούλα μας και η κακομοιριά μας!
Πολλές γυναίκες επισκέφτηκαν την κινητή μονάδα Μαστογραφίας που βρίσκεται για δεύτερη μέρα στην Κίσαμο, αλλά συνάντησαν τις πόρτες κλειστές. Όχι επειδή η μονάδα έφυγε, αλλά αποδείχτηκε ότι οι 17 γυναίκες που μπορούσαν να εξετάσουν την ημέρα, ήταν πολύ λίγες σε σχέση με τον αριθμό που ήθελε πραγματικά την εξέταση.
Φυσικά ακούστηκαν πολλά αρνητικά σχόλια ιδιαίτερα προς τον δήμο μιας και σειρά προτεραιότητας που είχαν ...... ήταν από γνωστές τους!

Επειδή το γέλιο ομορφαίνει την ζωή, εγώ δεν μπορώ παρά να τους χαρίσω την παρακάτω φωτογραφία:

Δεν υπάρχουν σχόλια: