Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 18 Μαΐου 2010

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ .... ΟΛΙΓΩΝ ΩΡΩΝ

Η επιτροπή αγώνα, για ένα μεγάλο δήμο ολάκερη η επαρχία, που συστάθηκε μετά από 4 ώρες και βάλε διαβούλευσης προχθές στο δημαρχείο, τελικά διαλύθηκε, μετά από ένα απλό βουλευτικό τηλεφώνημα -λένε οι κακές γλώσσες!!
Καλά, σιγά τα ωά ....το περιμέναμε, απλά δεν πιστεύαμε ότι θα γινόταν τόσο γρήγορα!
Και δεν λυπάμαι τους αυτοδιοικητικoύς που συμμετείχαν στην επιτροπή, (θα βρεθούν άλλες επιτροπές γι' αυτούς) αλλά τους πολίτες που δήλωσαν να συμμετέχουν σε αυτή!
Ξέρετε...χάσαμε τους νέους ηγέτες, που θα γεννιόντουσαν από αυτούς τους αγώνες!!! Χαχαχαα

1 σχόλιο:

ΠΑγιαυλάς ΝΙΚΟΣ είπε...

Όταν χτυπούσε το τηλέφωνο, κατά τη διάρκεια της "απλής" βουλευτικής κλήσης, έ-σκου-ζε;