Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Κατά 10%, είναι μέχρι τώρα μειωμένες οι τουριστικές αφίξεις στο σύνολο της χώρας σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε χθες ο πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας, Γιώργος Τσακίρης. Τώρα όλοι περιμένουν να σωθεί η χρονιά, απο τις κρατήσεις της τελευταίας στιγμής. Στη Ρόδο, η μείωση είναι της τάξεως του 18%, στο Ηράκλειο η πτώση φθάνει στο 15% και στα Χανιά το 20%,ενώ και στο Ρέθυμνο είναι 20%. 
Το μοναδικό μέρος ίσως στην Ελλάδα με θετικό πρόσημο,  είναι η Γραμβούσα και η λιμνοθάλασσσα του Μπάλου που καθημερινά γεμίζει με χιλιάδες τουρίστες απο όλες τις μεριές της Κρήτης. Σας παρακαλώ μην γελάτε, είναι η αλήθεια άλλο που δεν φαίνονται οι τουρίστες στην πόλη μας!!!Πρωί έρχονται βράδυ φεύγουν!
Αξιοσημίωτο είναι ότι ενω όλα είναι έτοιμα για την παραλαβή του Ακρωτηρίου απο την δημοτική αρχή μια παράξενη στασιμότητα υπάρχει που μας κάνει να πιστεύουμε ότι μια από τα ίδια θα έχουμε -έχομε και εκλογές φέτος- όπως συμβαίνει χρόνια τώρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: