Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ;

Τελευταία, συνέχεια διαβάζω απόψεις στον τοπικό τύπο αλλά και στο διαδίκτυο, σχετικά με τον Καλλικράτη στην γειτονιά μας. Πόσο κακός είναι, πόσο συντεχνιακός είναι, πόσο άδικος είναι, πόσο πελατειακός είναι, που ακόμα και άνθρωποι, βαμμένοι χρόνια στην πολιτική, δυσανασχετούν! 
Θα ήθελα, λοιπόν αν μπορούν και αν η κομματική τους ταυτότητα το επιτρέπει, να μου σχολιάσουν την παρακάτω δήλωση του πρωθυπουργού μας!
«Τώρα χτίζουμε τη νέα Ελλάδα με ιστορικές δομικές αλλαγές. Και ο «Καλλικράτης» είναι ο θεμέλιος λίθος της νέας Ελλάδας που χτίζουμε. Μερικοί ίσως να το παρουσιάσουν ως αλλαγή στην χωροθέτηση. Κάνουν λάθος. Είναι κορυφαία πολιτική επιλογή».
Τελικά ποιος κάνει λάθος όλοι αυτοί που φωνάζουν ή ο Γιωργάκης μας που επιμένει Καλλικρατικά; 
-Άντε Γιαννάκη για πες μας;

Δεν υπάρχουν σχόλια: