Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

ΧΑΝΙΑ

Στη σύλληψη 7 ατόμων προχώρησε η αστυνομία, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για την επίθεση με βόμβες μολότοφ κατά οικίας μεταναστών τις πρώτες πρωινές ώρες της περασμένης Τρίτης στα Χανιά.Οι συλληφθέντες διώκονται για εμπρησμό από κοινού και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες είναι επτά νεαροί από τους οποίους ο ένας είναι ανήλικος, (17 ετών) και οι υπόλοιποι ενήλικες (από 18 έως 23 ετών), που ομολόγησαν την συμμετοχή τους στην εμπρηστική ενέργεια. Οι δράστες υποστήριξαν ότι προέβησαν στη πράξη αυτή για λόγους αντεκδίκησης εξαιτίας επεισοδίου που είχε προκαλέσει σε βάρος φίλου τους, πριν από μία εβδομάδα περίπου, αλλοδαπός ο οποίος διέμενε στο σπίτι αυτό.
Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα της Τρίτης 25ης Μαΐου, οι δράστες έριξαν δύο βόμβες μολότοφ στην είσοδο της κατοικίας των μεταναστών, με αποτέλεσμα να εκδηλωθεί φωτιά. Ευτυχώς, οι κάτοικοι κατάφεραν να βγουν εγκαίρως και να σβήσουν τη φωτιά πριν επεκταθεί στο κτίριο αλλά και στα διπλανά καταστήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: