Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

ΤΑ ΜΥΣTΙΚΑ ΤΟΥ ΘΡΑΝΙΟΥ

Αξιέπαινη η προσπάθεια του 3ου δημοτικού Κισάμου με το καταπληκτικό περιοδικό που εκδίδει κάθε τρίμηνο «Τα μυστικά του Θρανίου».  Συγχαρητήρια σε όλους του δασκάλους αλλά ένα μεγάλο μπράβο στον άξιο διευθυντή του, τον φίλο και παλιό συμμαθητή Αντώνη Σπανουδάκη.
Με την λήξη του σχολικού έτους θέλω και εγώ από την μεριά μου,  να τον ευχαριστήσω για την προσπάθεια που κάνει μαζί με όλους τους συνεργάτες του να κρατήσουν το επίπεδο της εκπαίδευσης σε τόσο υψηλά επίπεδα. Ευτυχισμένοι οι γονείς που στέλνουν τα παιδιά τους σε αυτό το σχολείο!! Να ’ναι καλά!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: