Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

ΛΕΤΕ;

Επιλογές υποψηφίων περιφερειαρχών και δημάρχων μεγάλων δήμων και «εκτός λίστας», προτίθεται να κάνει σύμφωνα με πληροφορίες η ηγεσία του κυβερνώντος κόμματος.  Μέσω pasok. gr κατατέθηκαν, κυρίως, υποψηφιότητες για δημάρχους και όχι για περιφερειάρχες, γεγονός το οποίο αφήνει ανοιχτό τον ενδεχόμενο για επιλογές «εκτός λίστας».
Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες υπουργοί και βουλευτές τα ονόματα των οποίων ακούγονταν είτε για περιφέρειες είτε για δήμους δεν κατέθεσαν τελικά αίτηση, μετά τα δημοσιεύματα για «κύμα φυγής», καθώς θεώρησαν ότι θα δημιουργήσουν πολιτικό πρόβλημα στην κυβέρνηση. Το γεγονός αυτό μειώνει τις δυνατότητες επιλογών για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και είναι ένας ακόμη λόγος που ελήφθη η παραπάνω απόφαση.
Λέτε να έκανα λάθος και να δούμε το ΠΑΣΟΚ να υποστηρίζει ..... δεξιό υποψήφιο ; Καλά όπως πάμε θα τρελαθούμε αλλά με τέτοια πολιτική κρίση όλα να τα περιμένουμε! Το θέμα είναι πως θα μας τους δικαιολογήσουν..σαν ικανούς ή  με ένα sory ....παιδιά μας τελείωσαν τα καθοδηγούμενα κομματόσκυλα και παίρνομαι από την σειρά !

Δεν υπάρχουν σχόλια: