Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ

Τελικά πάει και αυτή η βδομάδα και δεν μάθαμε ποιος θα είναι ο εκλεκτός του ΠΑΣΟΚ στην γειτονιά μας. Μάλλον υπάρχει πρόβλημα...!Σκουλάκη-Χαρτζουλάκης-Μυλωνάκης έγραψαν οι εφημερίδες. Είναι όμως έτσι;
Η κ. Σκουλάκη δήλωσε ότι δεν θέλει την κομματική στήριξη και ότι θα κατέβει ..ανεξάρτητη. Ο κ. Μυλωνάκης ευχαρίστησε αυτούς που τον πρότειναν, αλλά μια ενδεχόμενη στήριξη του θα δημιουργούσε τον Γ' παγκόσμιο πόλεμο στην γειτονιά μας, οπότε μας έμεινε η υποψηφιότητα Χατζουλάκη που προτάθηκε και αυτοπροτάθηκε με ένα πλούσιο βιογραφικό!! Ποιος ο ικανός λοιπόν ανάμεσα σε αυτούς τους τρεις για την ,,, Ιπποκράτους;
Μάγοι δεν είμαστε αλλά αν μας έδιναν την ..περίπτωση της επιλογής, θα διαλέγαμε τον Κωστή...για πολλούς και διάφορους λόγους!
Και η αλήθεια είναι ότι αν εφαρμοστούν αυτά που λέει το κυβερνών κόμμα για τις υποψηφιότητες, θα αποτελέσει έκπληξη, αν ο Κωστής δεν στηριχτεί ! Αλλά επειδή τα παιχνίδια είναι πολλά, ας περιμένουμε ακόμα μια βδομάδα!
Φυσικά τον τελευταίο λόγο τον έχουν πάντα ..οι άλλοι!! Ονόματα να μην λέμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: