Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ

Οδηγία να αποφεύγουν να παρίστανται σε εκδηλώσεις που πραγματοποιούν υποψήφιοι περιφερειάρχες και δήμαρχοι οι οποίοι δεν έχουν πάρει το χρίσμα από τη ΝΔ ..... εξέδωσε η Ρηγίλλης. Φυσικά τα πράγματα είναι απλά ..μην παραβρίσκεστε γιατί ενδεχομένως οι υποψήφιοι να ανήκουν στην Ντόρα. Το κόμμα μάλλον δεν ξέρει ακόμα ποιοι είναι οι Σαμαρικοί και ποιοι οι Ντορικοί και για να μην βρεθεί προ εκπλήξεων λέει ..μακρυά! Αρκετοί υποψήφιοι βρίσκονται με το ένα πόδι από δω και το άλλο από εκεί ....οπότε όλοι κρατούν τις πισινές......Γιαυτό σας λέω ο καθένας έχει το δικαίωμα να πράττει κατά βούληση. Και όπως λέει και η τελευταία δημοσκόπηση 12% ο Σαμαράς, 9% η Ντόρα ...το ματς είναι ντέρμπι ....

 Και μια και μιλάμε για δημοσκοπήσεις είναι νούμερα αυτά για κυβέρνηση και αντιπολίτευση; Σε άλλες εποχές θα είχαν πάρει τον ... μπούλο ομαδικώς!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: