Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ

H συνάντηση που έγινε στις 8/6/2010 των πολιτών της Κισάμου με τους υποψηφίους Δημάρχους για την κατάρτιση ενιαίου ή διευρυμένου ψηφοδελτίου στο Δήμο Κισάμου τελικά θα έχει και συνέχεια. 
Δευτέρα 28 του Ιούνη στο δημαρχείο ξεκινάει ο δεύτερος γύρος της ομαδικής κουβέντας - ατομικές έγιναν πολλές στο μεσοδιάστημα- που αν και είναι .. αδιέξοδος ως προς το θέμα ηγεσία...εν τούτοις κάνει καλό στην χρόνια υπεροψία μας!
Παρ' όλο που ήμουν και είμαι υπέρ των συνεργασιών και των κοινών ψηφοδελτίων δεν μπορώ να μην κρίνω την αντιλαϊκή συμπεριφορά μερικών που ενώ ζητούν συνεργασία για το καλό του τόπου, από την άλλη κάνουν διεργασίες για μια κομματική κάθοδο ... μάλιστα με επίσημο χρίσμα! Αυτό είναι και το μεγαλύτερο αδιέξοδο στην .... ντόπια δημοκρατία μας!
Η αλήθεια είναι ότι κάποιοι ξεκίνησαν νωρίς με υποσχέσεις και τάματα και μάλλον κούρασαν τον κόσμο. Όμως ένα είναι το σίγουρο, αν και εφόσον δεν τα βρουν για ένα διευρυμένο ψηφοδέλτιο οι υποψήφιοι δήμαρχοι ...έ τότε θα δούμε την κάθοδο και των 5, άνευ συνεργασίας και ουσίας .....όπως γίνεται πάντα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: