Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ..ΗΓΕΤΗΣ!!!

Και ενώ γράφαμε τα παρακάτω πήραμε το ακόλουθο e-mail που μας δικαιώνει, αλλά μας βάζει και σε άλλες σκέψεις.
Γράφει το e-mail λοιπόν:
Πολύ σημαντική ήταν η δεύτερη συνάντηση των αυτοδιοικητικών δυνάμεων για ένα διευρυμένο συνδυασμό του Δήμου Κισάμου που έγινε την Δευτέρα 28/6/2010 στην αίθουσα των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Κισάμου.
Μετά από μια εποικοδομητική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων πάνω στις προϋποθέσεις μιας τέτοιας συνεργασίας και μετά από πρόταση μας, συστήθηκε επιτροπή για να ξεκινήσει η συζήτηση πάνω στις αρχές , στο κοινό πρόγραμμα καθώς και του τρόπου επιλογής του υποψηφίου Δημάρχου.
Την επιτροπή αποτελούν, κατά αλφαβητική σειρά:
1.    Καλαϊτζάκης Γεώργιος
2.    Καστανάκης Σπύρος
3.    Κατζουράκης Νίκος
4.    Κουκουράκης Κωνσταντίνος
5.    Κουνελάκης Στέλιος
6.    Ροδουσάκη Μαρία
7.    Τουλουπάκης Μιχαήλ      
Η πρώτη συνεδρίαση της επιτροπής θα γίνει τη Τετάρτη 30/6/2010 και ώρα 7μμ στο Δημαρχείο Κισάμου

 Κουνελάκης Στέλιος δημοτικός σύμβουλος


Σχόλιο δικό μου .....τα ίδια είπαμε και τα ίδια λέμε ..υπομονή ώσπου να βρούνε ποιος θα είναι ο αρχηγός ...αλλά πότε; Φυσικά η κουβέντα έγινε ποιο απλή τώρα Κουνελάκης -Καλαιτζάκης -Κουκουράκης, κουβεντιάζουν και στο τέλος βάζω στοίχημα, η ένωση θα λέει Καλαιτζάκης-Κουνελάκης !
Φυσικά το ερώτημα μου είναι αν η επιτροπή θα συνεδριάσει κεκλεισμένων των θυρών!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΤΟΣ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ .ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.