Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Τις τελευταίες μέρες το μπλοκ παίρνει παράξενα μηνύματα...είναι των κομματοβαμμένων!  Άλλα μιλούν για κομματικες γραμμές, άλλα για κομματικό άγχος, και άλλα για 5ες φάλαγγες και μασωνία! Αδιαφορώ παντελώς, για τα λεγόμενα των βαμμένων..... αλλά επειδή το σάιτ είναι προσωπικό, ας ξεκαθαρίσουμε και κάτι......
Ψηφίζω δαγκωτό Αρχοντάκη για τα Χανιά και ευρεία συνεργασία στην Κίσαμο! Σε όποιους δεν αρέσει ας γράψουν επώνυμα την γνώμη τους, είναι ευπρόσδεκτη, αλλά ανώνυμα σχόλια δεν θα ξαναδεχτώ! Εντάξει Γιαννάκη!!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ....."ΕΓΩ" ΠΑΝΤΩΣ ΛΕΩ ΧΑΡΤΖΟΥΛΑΚΗΣ FOR EVER

ΠΑγιαυλάς ΝΙΚΟΣ είπε...

Ένας Γιάννης, μα ποιός Γιάννης;
(Μεγάλη η ... χάρη του-Αμήν....)

ΝΑΠ.Σ. είπε...

Πως γίνεται να ψηφίζεις και Χανιά και Κίσαμο ; Πάντως οι "ευρείες" συνεργασίες φοβάμαι πως κρύβουν διαλυτικά φαινόμενα "ΣΥΡΙΖΑ"

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

To στηρίζω είναι σαν να ψηφίζω Ναπολέων!
Όσο για τις συνεργασίες το θεωρώ αναπόφευκτο την σήμερον και ιδιαίτερα για την Κίσαμο!