Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΣΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!

"Στην παρούσα χρονική περίοδο δεν υπάρχει η δυνατότητα διάθεσης ιατρού για την ιατρική κάλυψη του Εθνικού Δρυμού Σαμαριάς από το Ναυτικό Νοσοκομείο Κρήτης, λόγω έλλειψης οπλιτών ιατρών και περιορισμένου αριθμού στελεχών ιατρών" 
Έτσι απάντησε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος στη σχετική ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ο Βουλευτής Χανίων Σήφης Βαλυράκης.
Χμ ..... απο το ύφος σας καταλαβαίνω και την .... στεναχώρια σας, αλλά καλό είναι να πείτε στον υπουργό κ. Βαλυράκη, οτι αν κλείσει το Φαράγγι, θα κλείσουν και όλα τα τουριστικά μαγαζιά της περιοχής και όχι μόνο !
Μετά λένε οτι θα μας βγάλουν απο την κρίση ...... βαθύτερα μας σπρώχνεται αλλά δεν το χαμπαριάζεται!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: