Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ;

"Eξουσιοδοτούνται οι υπουργοί Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και Οικονομικών και, κατά το μέρος της αρμοδιότητάς τους, οι οικείοι Νομάρχες να προβούν σε επίταξη των υπηρεσιών και επίταξη της χρήσης των φορτηγών Δημοσίας Χρήσης και των βυτιοφόρων μεταφοράς υγρών καυσίμων καθώς και να λάβουν κάθε άλλο αναγκαίο μέτρο για τη διασφάλιση των δημοσίων αγαθών που κινδυνεύουν από την κατά τα άνω διατάραξη της ομαλής λειτουργίας της κοινωνικής και οικονομικής ζωής της χώρας."
Τι μου θυμίζει..τι μου θυμίζει; Μήπως το κακό πουλί; Πάντως το καλύτερο το είπε ένας δικός τους :
«Το κυριότερο πρόβλημα στην Ελλάδα είναι ότι υπάρχει μια κυβέρνηση που λέει ότι πρέπει να πάρει σκληρά μέτρα, αλλά αυτά τα μέτρα δεν αποτελούν αντικείμενο της ιδεολογίας τους. Αν δηλαδή η κατάσταση δεν ήταν τόσο χάλια, δεν θα είχαν πάρει καθόλου μέτρα. Κάνουν δηλαδή πράγματα που είναι ενάντια στα πιστεύω τους. Όταν κάνεις κάτι που δεν το πιστεύεις, δεν πας μακριά.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: