Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΑΝΤΩΝΗΣ

Πήγα οψες σε μια εκδήλωση και έφτιαξα τις δουλειές μου ούλες.. είπε ανακουφισμένος, ο μπάρμπα Αντώνης!
Όταν τον ρώτησαν τι εννοούσε είπε με νόημα...σήμερα τον δήμαρχο, πιο εύκολα τον συναντά κανείς, στις γιορτές και στις καλοκαιρινές εκδηλώσεις, παρά στο δημαρχείο! Δεκαπέντε μέρες τον εγύρευα και δεν τον έβρισκα, μέσα όμως σε μια νύχτα έφτιαξα ούλες μου τις  δουλειές στην γιορτή της Αγίας Παρασκευής, οψάργας! 
Εκλογές έρχονται, που θα βρίσκονται οι δήμαρχοι στην παραλία ; Στα πανηγύρια και στις γιορτές πρέπει να είναι ... εκεί λύνονται τα προβλήματα σήμερα. Βέβαια ούλοι πάνε.. σε ούλες και εκειά είναι μια ... δυσκολία!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: