Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

"Με θλίψη η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Χανίων, παρακολουθεί την κραυγή αγωνίας και διαμαρτυρίας τόσο των μονίμων  κατοίκων της νήσου Γαύδου όσο και των επισκεπτών της για την δρομολόγηση πλοίου στην γραμμή του νησιού." 
Στις 3-7-2010 η Ε.Π.Κ.ΧΑΝ με υπόμνημά της στους αρμόδιους υπουργούς απέστειλε προτάσεις της για γρήγορη επίλυση του προκύψαντος προβλήματος λόγο εφαρμογής από 1 Ιουλίου της Κοινοτικής Οδηγίας. Αναφερόμενη προς τον Πρωθυπουργό συνεχίζει στην επιστολή της.
"Είναι σημαντική η προσωπική σας δέσμευση ότι προσωπικά θα δίνατε λύση στο πρόβλημα, στον θεσμικό εκπρόσωπο του νησιού Πρόεδρο της Κοινότητας Γαύδου κ.Λαμπάκη Στρατή στο πρόσφατο Παγκόσμιο Συνέδριο Κρητών στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης που συμμετείχατε. Επειδή οι άνθρωποι του νησιού περιμένουν την δική σαςπαρέμβαση για άμεση λύση του συγκοινωνιακού τους προβλήματος του νησιού τους, ζητάμε να υλοποιήσετε την δέσμευση σας.
Η Πρόεδρος της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Ν. Χανίων 

Ιωάννα Μελάκη

Τελικά στην θλίψη θα μείνουμε, γιατί αν περιμένετε να διακόψει ο πρωθυπουργός τα μπάνια του και να ασχοληθεί με την Γαύδο μάλλον γελασμένοι είσαστε. Από του χρόνου και ας πρόσεχαν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: