Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ

Γνωστή δημοσιογράφος των Χανίων, με καθημερινή εκπομπή στην Νέα τηλεόραση θέλει να κάνει ένα ζωντανό "ντιμπειτ", με τους νέους υποψήφιους του δήμου Κισάμου. Σαν ιδέα είναι καλή, αλλά από ότι έμαθα, είναι δύσκολο να μαζευτούν και οι 4 μαζί. Το ποιο πιθανό είναι να πάνε μόνο οι τρεις!!
Εντυπωσιακή κίνηση της κα Σκουλάκη που συμπεριέλαβε στο ψηφοδέλτιο της νεαρό υποψήφιο από την περιοχή της Γραμβούσας. Μάλιστα ο Ν.Ξ έχει πολλές φιλίες με άτομα από όλους τους χώρους.
Αλλά και ο κ. Κουκουράκης, ιδιαίτερα στην πόλη της Κισάμου θεωρείτε πολύ δυνατός, αφού μετά τους δασκάλους, γνωστοί επιχειρηματίες θα βρίσκονται ψηλά στο ψηφοδέλτιο του.
Τα δύσκολα βέβαια για όλους έρχονται σιγά-σιγά, μιας και δεν φτάνουν μόνο οι κουμπάροι και σύντεκνοι για να κλείσουν οι συνδυασμοί, χρειάζονται και .. συντέκνισσες, εκεί που η ποσόστωσης συμμετοχής των γυναικών στα ψηφοδέλτια αγγίζει το 30% σήμερα.
Ένα άλλο θέμα που δημιουργήθηκε τελευταία, είναι οτι αν οριστικοποιηθεί η  κάθοδος γνωστού βουλευτή για την περιφέρεια Κρήτης, υποστηριζόμενου απο την Ντόρα, θα υπάρξουν και κάποιες αποχωρήσεις συμβούλων απο τους συνδιασμούς. Οι πιέσεις είναι μεγάλες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: