Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ....ΝΕΡΑ

Σήμερα πήρα ένα  E-MAIL, από την ένωση καταναλωτών Ν. Χανίων, με τα παιχνίδια που παίζονται στα Χανιά σχετικά με το νερό. Γράφει λοιπόν και υπογράφει, η πρόεδρος της Ένωσης.
"Σε εποχή καύσωνα, σε μέρες μεσολαβούντος του καλοκαιριού, οι βρύσες σε κάποιες συνοικίες της πόλης των Χανίων, αλλά και των περιαστικών Δήμων, στέρεψαν. Αγανακτισμένοι καταναλωτές "έσπασαν" στην κυριολεξία τα τηλέφωνα της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Ν. Χανίων, διαμαρτυρόμενοι ότι τους κόπηκε η παροχή υδροδότησης χωρίς καμία ενημέρωση, αναιτιολόγητα, με πληρωμένους πρόσφατα τους λογαριασμούς.
Η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Χανίων απευθύνει ανοικτή καταγγελία, σε κάθε αρμόδιο θεσμοθετημένο όργανο (αρμόδια Εισαγγελική και Διοικητική Αρχή) για την  ομαλή τροφοδοσία  του καταναλωτή, με  ασφαλές πόσιμο νερό. και ζητά την άμεση επέμβαση τους, καθότι η υγεία και τα οικονομικά του Δημότη των Χανίων, θίγονται ανεπανόρθωτα, από τις αλλεπάλληλες διακοπές του νερού."
ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ
"Τέλος  επειδή πάντα σε όλα προβλήματα υπάρχει λύση ,καλούμε τους διαχειριστές  του νερού, να καθίσουν σε Τραπέζι διαλόγου για εύρεσης λύσης  για την ομαλή τροφοδοσία των καταναλωτών με νερό αλλά και τους εφιστούμε την προσοχή ότι η διαχείριση  και η υφιστάμενη ταλαιπωρία  που μας προκαλούν έχει και όρια ..αλλά και δεύτερο δρόμο που θα τον επιλέξουν όχι εμείς, αλλά οι ίδιοι και αυτός είναι ο δρόμος του Εισαγγελέα."

Καλά όλα αυτά, αλλά έχω κάποιες
ερωτήσεις και μια απορία: 
- Μήπως πρέπει να κάνετε και καμιά παρατήρηση στους χιλιάδες καταναλωτές που άσκοπα χρησιμοποιούν με τις ώρες το πόσιμο νερό για πότισμα των λαχανόκηπων τους; 
-Μήπως πρέπει να κάνετε και καμιά παρατήρηση σε όλους αυτούς που πλύνουν επιδεικτικά και καθημερινά τα αυτοκίνητα τους με το πόσιμο νερό;
Τέλος η απορία μου είναι γιατί ενώ είσαστε μια Ένωση καταναλωτών Ν(ομού) Χανίων δεν δώσατε σημασία σε αυτό:  

http://sadentrepese.blogspot.com/2010/08/blog-post_6456.html Όλη η επιστολή της Έν. Καταναλωτών ΕΔΩ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: