Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

ΕΦΟΔΟΣ ΤΩΝ ΡΑΜΠΟ

Τους «ράμπο» της Εφορίας επιστρατεύει, λέει μια έγκυρη φιλοκυβερνητική εφημερίδα, η κυβέρνηση για να καλύψει το χαμένο έδαφος των δημοσίων εσόδων. Έτσι δεν αφήνει περιπτώσεις σαν και αυτή του δήμου Ιναχωρίου να πάνε χαμένες. Καλοκαίρι, χιλιάδες κόσμος, όλο και κάτι θα βρούνε, όλο και κάποια απόδειξη θα ξεχάσουν να κόψουν...βουρ για είσπραξη. Την βδομάδα που πέρασε, "πέρασαν" ιγκόκνιτο; από το Ελαφονήσι και έκαναν φύλλο και φτερό, την καντίνα της δημοτικής επιχείρησης του δήμου.
- Καλά κάνουν και μακάρι να κάνουν σε όλες τις δημοτικές επιχειρήσεις όλων των δήμων αυτούς τους ελέγχους, φυσικά ξέχασα να σας πω ότι δεν βρήκαν ΤΙΠΟΤΑ. Μετά έψαξαν και τις αποθήκες και καλά έκαναν, γιατί έτσι πρέπει να κάνουν σε όλες τις αποθήκες των δημοτικών επιχειρήσεων, ξέχασα να σας πω ότι πάλι δεν βρήκαν ΤΙΠΟΤΑ !!
Ρεζουμέ της ιστορίας αν έλεγχαν έτσι όλα και όλους, η Ελλάδα δεν θα έτρεχε με όπισθεν. Τώρα ποια θα είναι άραγε η επόμενη κίνηση........κάποιο πουλάκι μου είπε ότι θα ψάξουν τα πόθεν έσχες των εμπλεκομένων. Τελικά η βαλίτσα και βαριά είναι και γεμάτη από εκπλήξεις. Μπρρρ.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: