Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΙΤΖΑΚΗΣ

Ο κ. Καλαιτζάκης Γιώργος είναι ο νικητής της μίνι αναμέτρησης των ανεξάρτητων συνεργαζόμενων αυτοδιοικητικών, στις εκλογές που έγιναν χθες στους υπό συνένωση δήμους Κισάμου-Μηθύμνης-Ιναχωρίου. 
Νίκησε με μια μικρή διαφορά, μόλις 8 ψήφων, καθιστώντας τον, υποψήφιο δήμαρχο της συνεργασίας στις επόμενες δημοτικές εκλογές στον Καλλικρατικό δήμο της Δ. Κισάμου!
 Πάντως γεγονός πρωτόγνωρο, ήταν η προσέλευση του κόσμου, συνολικά ψήφισαν περίπου 900 άτομα, με την μερίδα του λέοντος στην έδρα του δήμου που ψήφισαν 714. 
Αναλυτικά αποτελέσματα θα έχουμε αργότερα, όπως και συμπεράσματα.
Την νίκη βέβαια ο κ. Καλαιτζάκης την οφείλει στους άλλους δήμους, μιας και στο Καστέλλι έχασε από τον κ.Κουνελάκη με 70 ψήφους διαφορά, ενώ πήρε στους Δήμους Μηθύμνης και Ιναχωρίου 78 ψήφους περισσότερους!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: