Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

Ο κ. Λοβέρδος προανήγγειλε σαρωτικούς ελέγχους από κλιμάκια για να παταχθεί το φαινόμενο της ανασφάλιστης εργασίας, που στην Κρήτη εκτιμάται ότι ανέρχεται στο 30%. Μάλιστα είπε ότι δεν θα υπάρξει ανασφάλιστη εργασία που-θε-νά. 
Λοιπόν βλέπω σε κάμποσους μήνες, που θα αρχίσουν οι ελιές, στην γνωστή πλατεία μας ..του Στάλιν και του Χότζα λέω, να στέκουν καραούλι κάτι μαυροκουστουμάδες και να μας ταράζουν στα πρόστιμα.
Εδώ δεν πουλιέται το λάδι, δεν πουλιέται το κρασί, δεν πουλιέται η τσικουδιά ..τα ένσημα θα μας σώσουν του ...... λαθρομετανάστη!!!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: