Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

ΤΟ ΡΕΚΟΡ .......

Προχθές Σάββατο όλη η Κρήτη χόρεψε πεντοζάλι. 200.000 εθελοντές άπλωσαν τα χέρια «αγκαλιάστηκαν» και χόρεψαν ένα αργό πεντοζάλι, που ένωσε τα Χανιά με τον Άγιο Νικόλαο. Με τον τρόπο αυτό η Κρήτη ξεσήκωσε ολόκληρο το πλανήτη με το τραγούδι και το χορό της. Χιλιάδες άνθρωποι έγιναν ένα και έστειλαν μηνύματα ειρήνης, αγάπης και συναδέλφωσης σε όλους τους λαούς της γης.
Ας ελπίσουμε την επόμενη φορά οι χορευτές να είναι περισσότεροι, μιας και η Κρήτη αν δεν το ξέρετε, ξεκινάει από το Καστέλλι και να τελειώνει στην Σητεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: