Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ

Δε μπορώ ποτέ να καταλάβω τι πιάνει τα μέσα ενημέρωσης, όταν η θερμοκρασία ανέβει λίγο παραπάνω από το συνηθισμένο, τρέχτε, κάντε, μη, όχι, γρήγορα, υπομονή, ........
Στην Ελλάδα βρε παιδιά ζούμε, συνηθισμένο φαινόμενο να έχουμε που και που λίγη παραπάνω ζέστη.Μην τρελαθείτε, φανταστείτε να έπιανε και καμιά νοτιά! Μήπως όλα αυτά τα θεατρινίστικα και ελαφρώς κατινίστικα, τα κάνουν τα κανάλια για να έχουν άλλοθι οι υπουργοί και να μην γυρίσουν πίσω στην δουλειά τους; Αλλά και να γυρίσουν θα κάνουν και κάτι; Οι εντολές είναι στον αυτόματο διεθνή νομισματικό πιλότο .. οπότε στην Αθήνα θα είναι μόνο για το Θεαθήναι.
Ο άλλος από την Πάρο γύρισε ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: