Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

ΜΠΑΛΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ


Χθες έγραψα ότι δεν είναι μόνο τα ομπρελοκαθίσματα που μας ενοχλούν, αλλά γενικώς ότι η όλη κατάσταση στον Μπάλο είναι απαράδεκτη. Σήμερα πήρα μια επιστολή από την Νεολαία Κισσάμου και την δημοσιεύω μαζί με την επιστολή - κινητοποίηση της Δημάρχου.
"Όλη η κατάσταση στον Μπάλο και γενικότερα στην γύρο περιοχή είναι απαράδεκτη. Δεν μας ενόχλησαν μόνο τα ομπρελοκαθίσματα. Απλά το να κερδοσκοπείς πάνω σε μια τέτοια ομορφιά είναι γενικότερα εξοργιστικό. Αλλά ακόμα πιο εξοργιστικό είναι να χρειάζεται μετά από τόση συζήτηση να στείλεις έγγραφο για να κινητοποιηθούν στο ελάχιστο οι αρχές."
Τα παιδιά έχουν απόλυτο δίκιο και καλά κάνουν που ¨προστατεύουν" την περιουσία τους, όμως το να παρακαλείς τους ίδιους και τους ίδιους ανθρώπους κάθε χρόνο να προφυλάξουν την κληρονομιά μας ..καταντάει εκτός από αηδία και ..ύποπτο!!!.

Δεν υπάρχουν σχόλια: