Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΦΑΣΩΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Στο Ελληνικό "κράτος" που λειτουργεί ως Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης, η κοροιδία πάει σύννεφο, αφού απο τη μια η κάθε κυβέρνηση υπόσχεται επανίδρυση κράτους και απ'την άλλη οι ίδιοι οι υπεύθυνοι για τη διαχείριση του δημοσίου χρήματος "αρμέγουν" με χίλιους δυο τρόπους το λαουτζίκο κατασπαράζουν τους κόπους του και στο τέλος φεσώνουν κιόλας το ίδιο το δημόσιο.
Υπουργεία, γενικές γραμματείες, ακόμη και η Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, κρατικοί φορείς, όπως η Λυρική Σκηνή, το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, δημόσιες επιχειρήσεις (με πρώτη τη ΔΕΗ), πανεπιστήμια, ΤΕΙ, Τοπική Αυτοδιοίκηση (Δήμοι-Νομαρχίες), συνεταιρισμοί, μέχρι και η Βιομηχανία Χρυσού (!), αλλά και ασφαλιστικά ταμεία, όπως ο ΟΑΕΕ, κατάφεραν να να χρωστάνε τα μαλλιοκέφαλά τους και να φεσώσουν με αρκετά δισεκατομύρια ευρώ ακόμη και το μεγαλύτερο ασφαλιστικό φορέα της χώρας.
Το επωνομαζόμενο Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων (ΙΚΑ) "βούλιαξε" στα μπακαλοτέφτερα του ίδιου του δημοσίου !!!
Όπως προκύπτει από επίσημη λίστα με την καταγραφή των εργοδοτικών εισφορών που οφείλονταν μέχρι τον περασμένο Μάρτιο μεταξύ των οφειλετών υπάρχουν και... "πεθαμένοι"!
Βιομηχανίες από εκείνες τις πάλαι ποτέ ισχυρές οι οποίες κατέληξαν προβληματικές και σήμερα δεν υπάρχουν, εμφανίζονται να χρωστούν ακόμη στο ΙΚΑ. Η θρυλική Πειραϊκή Πατραϊκή και η Αιγαίον Κλωστοϋφαντήρια κατατάσσονται ανάμμεσα σε στις εταιρείες απο τις οποίες τα χρέη δεν πρόκειται να εισπραχθούν ποτέ.
Επειδή η κοροιδία σε αυτή τη χώρα έχει καταντήσει επιστήμη δημοσιεύουμε μια απο τις λίστα με τους οφειλέτες του ΙΚΑ και τα ποσά που χρωστάνε πού .... προφανώς θα πληρώσετε εσείς και τα παιδιά σας.

________ΕΠΩΝΥΜΙΑ__________________ ΠΟΣΟ_____

Ολυμπιακή Αεροπορία............................391.116.893,99
ΟΑΕΕ ...................................................203.152.271,96
ΟΕΑμαρουσίου........................................22.788.440,00
Ναυπηγεία Ελευσίνας ΑΕ..........................19.048.735,92
ΕΑΣ Ν. Σερρών........................................14.400.397,15
ΕΘΝΙΚΗ.Τ.Ε............................................11.008.294,49
ΕΑΣυν/σμων (Κάσος) .............................10.375.722,34
Ναυπηγεία Αυλίδας ΑΕ................................9.534.126,25
Α.Π.Συν.Ιωαννίνων....................................9.263.269,24
Δ.Ε.Ηλεκτρισμού ΑΕ...................................9.178.529,43
Ε.Α. Συν/σμών Κυδωνίας-Κισάμου..............7.528.031,69
Διαβάστε περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια: