Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΟΡΙΣΑΝ

Τελικά ο Ιταλός Τομάζο - Πάντοα Σκιόπα δεν είναι σύμβουλος του πρωθυπουργού, πρέπει να ζητήσουμε συγνώμη για ότι γράψαμε οψές, αλλά ο ...... αρχιεπιτηρητής της Τρόικας.
Ο όρος για τοποθέτηση αρχιεπιτηρητή, περιλαμβάνεται σε όλες τις συμβάσεις του ΔΝΤ. Φυσικά πάντα και παντού, όπου έβαλε χέρι, επιλέγει ντόπιο που να γνωρίζει από πρώτο χέρι την πραγματικότητα της επιτηρούμενης χώρας, όμως στην δική μας περίπτωση, μάλλον δεν μας έχουν εμπιστοσύνη ακόμα. Έτσι η τρόικα διόρισε ως αρχιεπιτηρητή τον Τομάζο, που θα παίζει μπάλα ...σαν Δομάζος!
Κλάψτα Χαράλαμπε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: