Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜE ΑΛΛΟ ΣΧΟΟΑΠ....

Το δασαρχείο!!!!!!! Χανίων προέβη τελικά* στην ανήθικη και παράνομη πράξη χαρακτηρισμού της γεωργικής έκτασης, στον Προφήτη Ηλία στον όρμο του Στομίου, χαρακτηρίζοντας το βεβιασμένα σε δασική έκταση. Καθ' υπόδειξη και εντολή του περιφερειάρχη Κρήτης, που με συνοπτικές διαδικασίες και με πολιτική κάλυψη, η μεθοδευμένη ενέργεια επιλέχτηκε με μοναδικό σκοπό την ανατροπή, για την μη υπογραφή του ΣΧΟΟΑΠ Ιναχωρίου.....κλπ.
Αυτή είναι μια καταγγελία, που έδωσε στην δημοσιότητα, η κίνηση "LAFONISI SOS" και σήμερα δημοσιεύεται, μόνο, στον "Αγώνα της Κρήτης".

Απορία χαχόλου Κισαμμίτη!!!
-Τόσο καιρό προσπαθούν κάποιοι να μην υπογραφή το ΣΧΟΟΑΠ και βάζουν τρικλοποδιές, με προφάσεις και αποφάσεις ! Άραγε που ήταν το δασαρχείο όλο αυτόν τον καιρό, και γιατί δεν χαρακτήριζε την περιοχή δασική, (αν είναι) αλλά περίμενε να στριμωχτούν τα πράγματα για να μας το κοινοποιήσει;
Μάλλον ούτε οι ντόπιοι δασάρχες, γνώριζαν ότι η περιοχή είναι δασική!
Γιατί αν γνώριζαν, και δεν το έκαναν= ύποπτο. Αν δεν γνώριζαν και περίμεναν τον περιφερειάρχη να τους το πει, έ τότε να ποιος είναι ο καλός δασάρχης!
Επειδή κούρασε η ιστορία..ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΣΧΟΟΑΠ, φτάνει πια!!! 
*Τελικά το δασαρχείο δεν υπόγραψε (ακόμα) μιας και σήμερα το πρωί λίγα άτομα εισέβαλαν στο δασαρχείο.......

Δεν υπάρχουν σχόλια: