Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Οι Τράπεζες μπορούν να γνωστοποιούν προσωπικά στοιχεία πελατών τους σε νομικά ή φυσικά πρόσωπα προκειμένου να τα χρησιμοποιήσουν στα δικαστήρια σε περιπτώσεις ακάλυπτων ή κλεμμένων επιταγών.
Σύμφωνα με απόφαση της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (54/2010) η χορήγηση της διεύθυνσης κατοικίας, του αριθμού δελτίου ταυτότητας και του αριθμού φορολογικού μητρώου, στο μέτρο που είναι απαραίτητα για την ταυτοποίηση του προσώπου που εξέδωσε την ακάλυπτη επιταγή και κατά συνέπεια για τη δικαστική επιδίωξη της απαίτησης, που συμπεριλαμβάνει και την αναγκαστική εκτέλεση, συνάδει με το νόμο 2742/1997 για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. ΠΗΓΗ

Εμείς εδώ στην Κίσαμο ξέρουμε ποιοι κόβουν επιταγές που δεν έχουν πλέον αντίκρυσμα....οπότε τα προσωπικά δεδομένα αχρείαστα στην περίπτωση μας ..... αλλά διαβάζοντας το παραπάνω αναρωτιέμαι; 

-Ο έμπορος ναρκωτικών και ο παιδεραστής, για ποιο λόγο χρειάζονται την κάλυψη των προσωπικών δεδομένων; Αυτοί θα έπρεπε να ήταν οι πρώτοι που τα ονόματα τους θα φιγουράριζαν, όχι μόνο στον τύπο και στο διαδίκτυο, αλλά σε κάθε στύλο του χωριού και της πόλης που έκαναν τα ... ανδραγαθήματα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: