Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

PARTY TIME ΦΑΛΑΣΑΡΝΑ


Το Φαλάσαρνα beach party είναι ένα ξεχωριστό event που πραγματοποιείται πάντα το πρώτο Σάββατο του Αυγούστου στην παραλία Φαλάσαρνα Πλατάνου (Δήμος Κισσάμου) στο Νομό Χανίων.
Η απίστευτη φυσική ομορφιά του τόπου σε συνδυασμό με το πάρτι αυτό, υπόσχεται να σας μαγέψει και να σας κάνει να νιώσετε ότι βρίσκεστε σε έναν παράδεισο!
Όποιος έρθει για πρώτη φορά θέτει σαν στόχο να καθιερώσει την επίσκεψη του αφού η υπέροχη εμπειρία της αληθινής διασκέδασης δεν του αφήνει περιθώρια να μην το κάνει.
Στο πάρτι είναι καλεσμένοι όλοι, ανεξαρτήτου ηλικίας, εμφάνισης, πιστεύω, χρώματος, φυλής και μουσικών προτιμήσεων.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που με την αγάπη και την υποστήριξη του, έδωσε στο πάρτι αυτό, το βάφτισμα του μεγαλύτερου Event στο είδος του σε ολόκληρη την Ελλάδα! Εμείς υποσχόμαστε ότι κάθε χρόνο το πάρτι θα εξελίσσεται και θα συνεχίζει να προσφέρει την καλύτερη διασκέδαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: