Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

XM ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΕΣ !!!

Διαβάστε το προσεκτικά!!!
Πρόσκληση για Κρητικό Περιφερειακό Συγκρητισμό.
Η ιδιαιτερότητα του Κρητικού λαού, η επίτευξη συγκρητισμού, η επούλωση των συνδρόμων (Εφετείου , Κ.Τ.Ε.Λ. ) και τόσων άλλων, η παρακαταθήκη του Βενιζελισμού, απαιτούν, πεδίον δόξης λαμπρόν, για πρόσκληση από το Ντορικό στοιχείο, να στηρίξει την επιλογή Πα.Σο.Κ..

Με εκτίμηση
Μιχελογιαννάκης Δ. Ιωάννης
Ιατρός Καρδιολόγος
Νομαρχιακός Σύμβουλος Ηρακλείου
Μέλος Εθνικού Συμβουλίου Πα.Σο.Κ.
Κρήτης

πηγή

Ο Βενιζελισμός!!! πολύ περισσότερο ο συγκρητισμός είναι τα κουμπιά για μια Κρήτη "καταπράσινη". Όπως είναι λοιπόν φυσικό κάποιοι Ηρακλειώτες υπερπατριώτες, "θυμήθηκαν" και προσπαθούν να επουλώσουν τις πληγές τους προσκαλώντας (προκαλώντας) το Ντορικό στοιχείο του νησιού σε στήριξη. Καλά το έχετε ανάγκη; 
Όμως είναι η απόλυτη ξεφτίλα του..Ηρακλειώτικου συγκρητισμού: Δώσε μας και σε μας "θεία" ψηφαλάκια για να ισοπεδώσουμε τα άλλα Κρητικάκια!!!
Παιδιά αν θέλετε πραγματικό συγκρητισμό να σας προτείνουμε εμείς οι Χανιώτες ένα περιφερειάρχη και να τον δεχτείτε ..αυτός θα ήταν ο απόλυτος δίκαιος συγκρητισμός..όλα τ' άλλα είναι απλά οδοντόβουρτσες!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο φαταουλισμός σε όλο του το μεγαλείο.