Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΑΤΟΜΙΚΗ ΖΩΝΗ


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ
"Η ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου είναι ότι προχωράμε σύμφωνα με τις υποδείξεις του νομικού μας συμβούλου σε όλες εκείνες τις ενέργειες που θα διασφαλίσουν την ολοκλήρωση της προσπάθειάς μας προκειμένου να θεσμοθετηθεί το ΣΧΟΟΑΠ σύμφωνα με τις δεκάδες ομόφωνες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και των δημοτών και των φορέων. Το ΣΧΟΟΑΠ δεν προβλέπει λατομική ζώνη και δεν επιτρέπει κατασκευή είτε δημόσιων είτε ιδιωτικών έργων (μεγάλα ξενοδοχεία) στην προστατευμένη με τριπλή κήρυξη περιοχή του Ελαφονησίου."

Αυτή είναι η δήλωση που έκανε ο Κώστα Κουκουράκης αμέσως μετά την επίσκεψη του κ. Ανηψητάκης επικεφαλής της περιφερειακής κίνησης πολιτών "Μια Κρήτη -περιβάλλον, άνθρωπος" στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιναχωρίου.
Όλοι μαζί σου Κώστα και επιτέλους όπως γράφουν και τα Χανιώτικα Νέα ας πάρουν θέση και οι βουλευτές μας, πολυτράβηξε η κατάσταση που μόνο καλό δεν κάνει σε κανένα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: