Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ

Ένας από του πιο αγαπητούς δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης σήμερα κρέμασε τα "παπούτσια" του. Οι συγκυρίες αλλά και οι εκατέρωθεν πιέσεις τον ανάγκασαν να πάρει μια απόφαση που πραγματικά δεν ήθελε! Έτσι μετά από 35 χρόνια στα της αυτοδιοίκησης, 12 από αυτά σαν σύμβουλος στο δήμο Κισάμου, αποφάσισε ο αγαπητός Κώστας Κ. να αφήσει τα κοινά! Πιστεύω και εύχομαι σαν φίλος να αλλάξει γνώμη, γιατί η Κίσαμος τον χρειάζεται.
 Ένα ακόμα δημοτικός σύμβουλος όμορου δήμου με την Κίσαμο αποφάσισε μετά από 8 χρόνια να κρεμάσει και αυτός την αυτοδιοικητική του ταυτότητα. Παρ' όλο που οι πιέσεις ήταν πολλές αποφάσισε να ασχοληθεί με την οικογένεια του και την περιουσία του! Πάντως και αυτός ήταν πάρα πολύ δυνατός στο "μάζεμα" ψήφων!!!
Δυο υποψήφιοι αποφάσισαν λίγο πριν την δημοσιοποίηση των ονομάτων τους να αλλάξουν στρατόπεδο και να προσχωρήσουν στον συνδυασμό της κα. Σκουλάκη. Πάντως και οι δυο είχαν τάξει κάποιων άλλων αλλά την τελευταία στιγμή η κομματική ταυτότητα ήταν που μέτρησε.
Στον δήμο Πλατανιά είχαμε την πρώτη προσχώρηση συνδυασμού σε άλλον. Ο κ. Χηνόπουλος γνωστός μας, ιδιοκτήτης των καραβιών που κάνουν την ημερήσια κρουαζιέρα στον Μπάλο, αποφάσισε να πάει με τον κ. Μαλανδράκη. Όποιος λοιπόν δεν μπορεί να συμπληρώσει συνδυασμό πάει με τον δυνατότερο, άραγε αυτό μπορεί να γίνει και στην γειτονιά μας; Γιατί αυτό το 4Χ120 είναι πολύ δύσκολο να συμπληρωθεί καλά στην Κίσαμο! Μήπως πρέπει να το σκεφούνε οι υποψήφιοι μας;

Δεν υπάρχουν σχόλια: