Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΟΥΜΕ

Όσο πλησιάζουμε προς τις δημοτικές εκλογές, τόσο το παιχνίδι θα χοντραίνει! Τώρα ποιοι το επιδιώκουν αυτό,..ε΄το ξέρουμε! Ο πανικός της αποτυχίας φέρνει βιαστικές κινήσεις,  δίχως φρόνηση, ας καταλάβουν όλοι, μιας και ζούμε σε πολύ μικρή κοινωνία, οτι πρέπει να "κουλάρουμε".
Σε αυτές τις εκλογές, θα ξεχωρίσει η ήρα από το στάρι, να το θυμάστε. Ας βγάλουμε τις κακίες μας αλλιώς και ας αφήσουμε αυτά που θα μας κάνουν σίγουρα μετά να μετανιώσουμε για ότι είπαμε και κάναμε!!
Και όποιος έχει οτιδήποτε εναντίον οποιουδήποτε, με στοιχεία φυσικά .... ούτε οι εφημερίδες είναι λύση, ούτε τα μπλοκ, ούτε τα καφενεία .....μόνο ο εισαγγελέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: