Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΠΟΙΟΣ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΣΚΟΝΤΑΦΤΕΙ

Ποιος είναι ο λόγος που η κυβέρνηση βιάζεται να προωθήσει το σχέδιο «Καλλικράτης»;
Ποιος είναι ο λόγος που δεν υπολογίζει τίποτα;
Κανείς δεν ξέρει και μάλλον πρόφαση αποτελεί η τεράστια σπατάλη των δήμων. 
Με τα σημερινά δεδομένα η αποτυχία του Καλλικράτη θα πρέπει να θεωρείτε παραπάνω από σίγουρη και ένα μήνα και κάτι πριν τις εκλογές, ακόμα δεν έχουν ξεκαθαρίσει αρκετά πράγματα. Μάλιστα πληθαίνουν αυτοί που πιστεύουν ότι ο «Καλλικράτης», δεν σχεδιάστηκε με βάση τις ανάγκες και τις πραγματικές συνθήκες που υπάρχουν στην Ελλάδα, αλλά πρόχειρα και γρήγορα σχεδιάστηκε σε γραφεία Τραπεζιτών και Πολιτικών της Ευρώπης.
Πλησιάζει λοιπόν το τέλος της αυτοδιοίκησης; Αν ναί, τότε απο οτι φαίνεται, αφήνει παγερά αδιάφορους τους διαχειριστές μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: