Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ!!

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ
Την πρώτη του Γενική Συνέλευση πραγματοποίησε χθες το πρωί ο Σύλλογος Τριτέκνων. Οι υποψήφιοι που θέλουν να μετέχουν στους εκλογικούς καταλόγους, θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι ήδη στον Σύλλογο, ενώ θα πρέπει να δηλώσουν την υποψηφιότητά τους μέχρι την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου στα γραφεία του Συλλόγου, που βρίσκονται στην συμβολή των οδών Αν. Γογονή και Ξηρουχάκη. 
Όπως δήλωσε το μέλος του προσωρινού Συμβουλίου, Zαφείρης Μανιουδάκης, ένας από τους στόχους του Συλλόγου μας είναι να προωθήσουμε τα συμφέροντα των οικογενειών με τρία παιδιά καθώς επίσης και να διεκδικήσει τα δικαιώματα που τους αναλογούν αφού υπόκεινται στην κατηγορία των πολυτέκνων".
Ο ίδιος πρόσθεσε ότι "στόχος μας επίσης είναι, να βρεθούμε, να γνωριστούμε και να ανταλλάξουμε απόψεις. Να ενώσουμε τις φωνές μας και τις δυνάμεις μας στη διεκδίκηση δίκαιων αιτημάτων. Ενωμένοι και αποφασισμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά".
Ο κ. Μανιουδάκης υπογράμμισε ότι"έπειτα από τις εκλογές και την σύσταση του  ΔΣ, θα προχωρήσουμε στην έκδοση ταυτοτήτων για όλη την οικογένεια και για τα παιδιά ανεξαρτήτου ηλικίας αρκεί να είναι ανύπαντρα. Επίσης ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων σάς έχει ετοιμάσει ήδη μία λίστα με καταστήματα της πόλης μας τα οποία δέχονται να κάνουν εκπτώσεις στα μέλη του Συλλόγου μας".
"Από τον περασμένο Φεβρουάριο που ο Σύλλογός μας έχει ξεκινήσει την εγγραφή των  τριτέκνων, ήδη μέχρι σήμερα έχουν γραφτεί 1677 μέλη", κατέληξε. Νομού Χανίων  με σκοπό την ανάδειξη εφορευτικής επιτροπής για τις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 3 Οκτωβρίου στο Εργατικό Κέντρο Χανίων από τις 9 π.μ. έως 7μ.μ., στις οποίες θα εκλεγεί το Δ. Σ. του Συλλόγου .
Χανιώτικα Νέα
Παιδιά το επίδομα των τριτέκνων πότε με το καλό θα το πάρουμε; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: