Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ

Οι κουβέντες είναι σε σωστή βάση, δεν μένει παρά να δούμε και το αποτέλεσμα!
Πάντως, αυτός που είπε ότι "αυτό που μπορείς να κερδίζεις μόνος σου, γιατί να το μοιράζεσαι" δυστυχώς έκανε λάθος και έχασε!
'Ετσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα, πάμε σε τριπλομονομαχία, με ότι συνεπάγεται για μας, αλλά και γι αυτούς!
Βασικός πρωταγωνιστής θα είναι αυτός που θα πει τα λιγότερα θα και θα αποδείξει ότι μπορεί να κάνει έργα, σε μια περιοχή, που έχει μείνει χρόνια πίσω!
Λέγεται δε ότι οι δυο συνδυασμοί, που δεν ανακοίνωσαν ακόμα τα ονόματα των υποψηφίων, ίσως καθυστερήσουν λίγο ακόμα, όχι επειδή δεν έχουν τα άτομα έτοιμα, αλλά για να είναι σίγουροι, και να μην έχουμε αυτά που φημολογούνται καθημερινά ..αποχωρήσεις, άγνοια, βιαστικές κινήσεις εντυπωσιασμού!
Πάντως για άλλη μια φορά λέω ότι έχουμε μείνει πίσω, σε σχέση με το τι γίνετε στους άλλους δήμους του Νομού, σε εξαγγελίες και οράματα!!!
Πιθανών να μου τάξουν και μένα αντιδημαρχιλίκη και δεν ξέρω τι θα κάνω σε αυτήν την περίπτωση; Μάλλον θα υποκύψω και εγώ! Αλλά ως και σήμερα όποιο και να ρωτήσω την ίδια θέση του έταξαν! Καλά πόσοι αντιδήμαρχοι θα υπάρχουν στον διευρυμένο δήμο μας; 
Το τελευταίο να το κρατήσετε μυστικό!

Δεν υπάρχουν σχόλια: