Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ

Την δημοσιοποίηση των πόθεν έσχες κατ έτος και συνολικά των απερχόμενων νομαρχών και δημάρχων, για να μην υπάρχουν σκιές και να μην ακολουθήσουν τα γνωστά στον ελληνικό λαό «υπονοούμενα», για τις προηγούμενες διοικήσεις από τους επόμενους, ζητά με ερώτηση που κατέθεσε στη βουλή προς τους Υπουργούς Εσωτερικών, Οικονομικών, Δικαιοσύνης, ο Αχαιός βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Υφυπουργός Μιχάλης Μπεκίρης
Ο γαλάζιος βουλευτής επισημαίνει ότι η πολιτεία οφείλει να παραδώσει τις πρώην νομαρχίες και τους δήμους «λευκούς» στις νέες διοικήσεις, που θα προκύψουν από τις εκλογές του Νοεμβρίου.
Ο κ. Μπεκίρης καταλήγει ζητώντας να οριστούν ορκωτοί λογιστές στους δήμους και στις νομαρχίες που εντάσσονται στον νέο θεσμό για να γίνει πλήρης απογραφή των οικονομικών δεδομένων.

Πηγή
Ο Γ.Καλαιτζάκης ζήτησε οικονομικό απολογισμό των δήμων, ο βουλευτής θέλει πόθεν έσχες των δημάρχων...δεν έχω καμία πλέον αμφιβολία ότι η κατάσταση μυρίζει!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: