Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ

Στο διαδίκτυο θα δημοσιευτούν από το υπουργείο Οικονομικών κατάλογοι με τα εισοδήματα των Ελλήνων φορολογουμένων. Οι υπέρµαχοι της συγκεκριµένης πρακτικής υποστηρίζουν ότι η άσκηση κοινωνικών πιέσεων θα οδηγήσει στον περιορισµό της φοροδιαφυγής, οι πολέµιοι κάνουν λόγο για το τέλος του φορολογικού απορρήτου και κατάφωρη παραβίαση προσωπικών δεδοµένων. Το υπουργείο Οικονοµικών, όπως προκύπτει από δηλώσεις του γενικού γραµµατέα Πληροφοριακών Συστηµάτων Διοµήδη Σπινέλλη, προωθεί την άµεση ανάρτηση των καταλόγων στο Διαδίκτυο για όλους τους φορολογουµένους, αφού προηγηθεί η γνωµοδότηση της Αρχής Προστασίας Δεδοµένων Προσωπικού Χαρακτήρα.
Όπως και να' χει το πράμα αν εφαρμοστεί το μέτρο αυτό, κάποιοι που από το πρωί ως το βράδυ φωνάζουν για Ε9 και άνοιγμα λογαριασμών θα (αυτο) ικανοποιηθούν, αρκεί βέβαια, το μέτρο να τους πιάνει όλους.......ιδιοκτήτες καναλιών, εφοπλιστάδες, πρόεδροι ομάδων κλπ.
Πλάκα θα έχει, με ένα κλικ στο πληκτρολόγιο, να ξέρεις τα πάντα για τον άλλο.

2 σχόλια:

PETROS BAL είπε...

ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ! ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΤΟΥΝΕΛ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΙ.ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ Η ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΡΙ.ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ.
ΜΠΑΛΙΛΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

OLA STO FOS ?
ALLAGI ?
IPOURGIO IKONOMIKON ?

I POLOI ROMANTIKOI EINAI KAPOI I EGO POLI APESIODOXSOS, KAI AKOUO TIS IDIES LEXSIS NA EPANALAMVANONTAI MESA APO TO SKOTINO TOUNEL.